Antena 3 CNN Actualitate Media ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE. Motorul de căutare sărbătorește cu ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE 19 ani de existență

ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE. Motorul de căutare sărbătorește cu ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE 19 ani de existență

ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE. Motorul de căutare sărbătorește cu ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE 19 ani de existență
27 Sep 2017   •   10:42

ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE. Google celebrează 19 ani de existență cu un GOOGLE DOODLE SPECIAL. ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE. Este vorba de ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE, o imagine extrem de simpatică. ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE

ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE Companie fondată cu 100.000 de dolari

ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE Compania a pornit cu o investiție de 100.000 de dolari care a venit din partea unuia dintre cofondatorii companiei Sun Microsystems, Andy Bechtolsheim, care considera că un motor de căutare pe Internet poate revoluționa lumea.

ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE Numele „Google” este un joc de cuvinte de la googol, neologism englez pus în circulație de către americanul Milton Sirotta în anul 1938, prin care acesta desemna numărul uriaș format dintr-un 1 urmat de 100 de zerouri (10100).

ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE Google dispune și de motoare de căutare pentru imagini, cărți, bloguri, grupuri de știri și directoare web.

ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE Cea mai puternică marcă globală

ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE La sfârșitul anului 2007 a fost cotat drept cea mai puternică marcă globală, după criteriul valorii în milioane de dolari (86.057 milioane dolari SUA), dar și după modul de percepție de către utilizatori, următoarele locuri fiind ocupate de companiile General Electric, Microsoft, Coca-Cola, China Mobile, IBM, Apple, McDonald's, Nokia și Marlboro.

ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE De asemenea, conform unui sondaj realizat de compania Harris Interactive, Google a fost declarată, la sfârșitul lui 2007, ca fiind compania americană cu cea mai bună reputație, mai ales datorită modului în care își tratează angajații.

ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE În iunie 2012 Google a lansat un site, EndangeredLanguages.com, destinat conservării limbilor pe cale de dispariție. Intitulat „proiectul limbilor în pericol”, acesta ia în considerare peste 3.000 de limbi și dialecte pentru care s-au creat înregistrări audio de înaltă fidelitate.

ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE Criticat de agenții de publicitate

ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE Google a fost criticat de către agenții de publicitate cu privire la incapacitatea sa de a proteja clienții de „frauda prin clic”, atunci când o persoană sau un script este folosit pentru a genera o taxă pe reclamă fără a fi interesată de produsul respectiv. În anul 2006 s-a relatat că aproximativ 20 % din toate clicurile au fost de fapt frauduloase sau incorecte.

ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE Numărul 1 / 2012 al prestigioasei reviste germane de știri Der Spiegel a publicat la 2 ian. 2012 un articol despre compania Google intitulat Fischer im Datenozean (Pescari în oceanul de date). Subtitlul a fost: Google bestimmt, was auf Erden wichtig ist und was nicht. (...)., în traducere: Google hotărăște ce este important și ce nu pe lumea asta. (...). Această afirmație se referă la modul și ordinea în care motorul de căutare Google își afișează rezultatele căutărilor.

ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE Taxă pentru Google

ROATA ANIVERSARĂ GOOGLE În august 2016, guvernul britanic a anunțat miercuri introducerea unei noi taxe, supranumită "taxa Google", de 25% din profiturile obținute în Marea Britanie, dar repatriate, de companiile multinaționale.

×
Subiecte în articol: Google Google Doodle
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close