Antena 3 CNN Actualitate Media Români buni europeni

Români buni europeni

Români buni europeni
27 Mai 2013   •   15:29

În ziua în care Antena 3 stabileşte un record mondial făcând din tricolor cel mai mare steag din lume, Intact Media Group demarează campania "Români buni Europeni”, o iniţiativă menită să recunoască dar să şi promoveze valorile româneşti cu rezonanţă în Europa.

Intact îşi implică toate platformele media în vederea susţinerii românilor performanţi , într-un moment în care raportarea la standardele europene poate face diferenţa şi presupune  evoluţia. În acelaşi timp, Intact îşi propune promovarea valorilor europene ca bază a dezvoltării societăţii româneşti.

Campania include un calendar de evenimente, acţiuni dedicate şi programe derulate pe tot parcursul anului.

"Români buni Europeni” urmăreşte să sporească încrederea şi motivaţia pentru implicare antreprenorială a celor care au idei valoroase ce se pot transforma în proiecte de succes.

Campania iniţiată de Intact Media Group va avea şi o componenta interactivă, propunând votarea, la nivel regional, a celor mai valoroşi reprezentanţi, oameni cu care comunitatea se mândreşte.

Intact Media Group este cea mai importantă platformă multimedia din România cu capital integral autohton, având un public de peste 10 milioane de români în fiecare zi.

De-a lungul timpului, Intact s-a implicat activ în zonă socială,  strângând, prin acţiunile sale, zeci de milioane de euro, construind case sau salvând vieţi. Preocuparea constantă a grupului pentru conţinut de calitate a fost recunoscută de zeci de premii naţionale şi internaţionale, precum şi prin parteneriate de valoare.

"Români buni Europeni” îşi propune să aducă românilor recunoaşterea statutului de europeni. Prin oameni şi fapte.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close