Antena 3 CNN Actualitate Media Românii au preferat din nou Antena 3, pentru a patra zi consecutiv

Românii au preferat din nou Antena 3, pentru a patra zi consecutiv

Românii au preferat din nou Antena 3, pentru a patra zi consecutiv
18 Ian 2012   •   12:23

Marţi, 17 ianuarie, a fost a sasea zi de proteste şi ziua în care Raed Arafat a revenit în funcţia de subsecretar de stat al Ministerului Sănătăţii. Numarul mare de romani care au urmarit aceste evenimente din fata televizoarelor a plasat Antena 3 in poziţia de lider al tuturor televiziunilor din România, pentru a patra zi consecutiv.

La nivelul întregii zile, Antena 3 a fost principala sursă de informare pe targetul 18+ urban, conform Kantar Media. Cu o medie de 13,1% cotă de piaţă, postul de stiri a depasit toate celelalte posturi tv.



Antena 3 şi-a păstrat prima poziţie în clasament şi în prime time, atingând o medie de 12,2% cotă de piaţă şi nu mai putin de 6 puncte rating. Dana Grecu si Radu Tudor, Răzvan Dumitrescu, Mihai Gâdea si Mircea Badea au analizat evenimentele din ultima perioada şi au comentat, împreună cu invitaţii lor, cele mai recente informaţii primite de la colegii si reporterii Antena 3 aflaţi la demonstratii.



Minutul de aur s-a înregistrat în timpul emisiunii Subiectiv, la ora 21.14, când 816.000 de telespectatori urmăreau editia realizata de Razvan Dumitrescu, iar Antena 3 obtinea 8.9% rating şi 15.9% market share ca lider de piata.



Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.



×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close