Antena 3 Actualitate Media Românii au stat cu ochii pe Antena 3

Românii au stat cu ochii pe Antena 3

21 Mai 2013   •   12:16
Românii au stat cu ochii pe Antena 3

Rejudecarea dosarului transferurilor, dar şi condamnarea şi încarcerarea lui Gigi Becali au fost ieri principalele subiecte urmărite şi dezbătute la Antena 3, telespectatorii alegând postul nostru de ştiri ca principală sursă de informare.

La nivelul întregii zile, conform Kantar Media, pe targetul 18+ urban, Antena 3 a înregistrat o medie de 8,8% cotă de piaţă, ocupând astfel prima poziţie în clasamentul posturilor de ştiri.În prime time, din poziţia de lider, Antena 3 s-a detaşat semnificativ faţă de competitorii săi, obţinând o medie 9,4% market share.Peste 1.800.000 de telespectatori au urmărit cel puţin un minut din emisiunea „Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea, împreună cu invitaţii săi, discutând atât despre cazul lui Gigi Becali, patronul clubului Steaua, cât şi despre situaţia dramatică a copiilor orfani care trăiesc în centre de plasament, în condiţii mizere. Emisiunea a înregistrat o medie de 4,3% rating şi 10,5% cotă de piaţă.Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

 

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close