Antena 3 CNN Actualitate Media Românii au urmărit Antena 3 în data de 27 mai, ziua în care România a intrat în Cartea Recordurilor

Românii au urmărit Antena 3 în data de 27 mai, ziua în care România a intrat în Cartea Recordurilor

Românii au urmărit Antena 3 în data de 27 mai, ziua în care România a intrat în Cartea Recordurilor
28 Mai 2013   •   13:50

Luni, 27 mai, ziua în care Antena 3 a înscris România în Cartea Recordurilor cu cel mai mare steag naţional din lume, românii au fost alături de postul nostru de ştiri.

De-a lungul întregii zile, telespectatorii au urmărit seria de evenimente care au avut loc la Aerodromul Clinceni: întinderea şi măsurarea steagului, transmisiunile live de la înălţime, interviurile acordate realizatorilor de către numeroase personalităţi publice, ceremonia oficială, înmânarea certificatului GUINNESS WORLD RECORDS, demonstraţia de mânuire a armelor oferită de Regimentul de Gardă şi spectacolul aviatic reuşit de acrobaţii Aeroclubului României, Hawks of Romania.
 
Conform Kantar Media, pe targetul 18+ urban, la nivelul întregii zile, Antena 3 a înregistrat o medie de 8,6% cotă de piaţă, ocupând primul loc în topul televiziunilor de ştiri.

Seara, cu o medie de 8% market share, din poziţia de lider, Antena 3 s-a detaşat cu o audienţă aproape triplă faţă de următorii clasaţi.
 
Peste 1.7350.000 de telespectatori au urmărit cel puţin un minut din ediţia specială „Sinteza Zilei”, plină de momente speciale oferite atât de artişti mari, cât şi de alţi eroi români care au devenit modele pentru alţii.

Cu o medie de 10,4% cotă de piaţă şi 4,3% rating, emiunea s-a clasat pe locul al treilea în piaţă, după Pro TV şi Kanal D, şi la o distanţă de patru ori mai mare faţă următor program informativ.



Emisiunea „În gura presei cu Mircea Badea” a fost lider de piaţă pe toată durata difuzării, cu o medie de 14,9% cotă de piaţă şi 1,9% rating, surclasând astfel toate celelalte posturi TV din România.


Copyright ARMA DATA

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close