Antena 3 CNN Actualitate Media Românii rămân alături de Antena 3

Românii rămân alături de Antena 3

Românii rămân alături de Antena 3
01 Oct 2013   •   20:19
Proiectul Roşia Montană , problema câinilor maidanezi, dar şi dezastrele produse de inundaţii au fost principalele subiecte dezbătute la Antena 3 în luna septembrie.
 
Conform Kantar Media, la nivelul întregii zile, pe targetul 18+ urban, postul nostru de ştiri a înregistrat o medie de 6,9% cotă de piaţă, poziţionându-se pe primul loc în clasamentul televiziunilor de ştiri din România.



În prime time, din poziţia de lider, Antena 3 s-a detaşat cu o audienţă cel puţin dublă faţă de următorul clasat, obţinând o medie de 2,7% rating şi 6,2% share.



În topul emisiunilor difuzate de către toate televiziunile informative, producţiile Antena 3 au ocupat consecutiv primele 15 poziţii, „Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”, „În premieră cu Carmen Avram”, „Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor”, „Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu” şi „La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor” alcătuind top 5.



De asemenea, nu mai puţin de 11 producţii ale Antena 3 au avut un procent de leadership 100%, acestea fiind preferate de telespectatori în detrimentul celorlalte producţii difuzate de posturile informative pe acelaşi tronson orar.



Copyright ARMA DATA.
 
Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: Antena 3 audiente antena 3 audiente
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close