Antena 3 CNN Actualitate Media Românii se informează de la Antena 3

Românii se informează de la Antena 3

Românii se informează de la Antena 3
08 Aug 2012   •   19:41

Discuţia dintre delegaţia FMI şi preşedintele interimar Crin Antonescu, anunţul premierului Victor Ponta ca mini-recesământul să nu mai aibă loc, presiunile politice reclamate de membrii Curţii Constituţionale, dar şi noi dezvăluiri despre urmărirea penală a chestorului Constantin Manoloiu pentru abuz în serviciu au fost principalele subiecte ale zilei de ieri, 7 august, ce i-au ţinut pe români cu ochii pe Antena 3, transformând-o din nou în cea mai urmărită televiziune din România.

La nivelul întregii zile, conform Kantar Media, postul de nişă a înregistrat o medie de 11,8% cotă de piaţă şi 2,2% rating, pe targetul 18+ urban, ocupând astfel poziţia nr. 1 în top.



Dezbaterea subiectelor a continuat şi seara, iar Antena 3 şi-a păstrat poziţia de lider şi în prime-time, atingând o medie de 13,1% cotă de piaţă şi 4,5% rating.



În emisiunea Sinteza Zilei, Mihai Gâdea l-a avut invitat special pe preşedintele interimar Crin Antonescu, care vorbit despre criza politică prin care trece ţara, despre demiterile foştilor miniştrii şi despre ameninţările pe care Traian Băsescu le face asupra instituţiilor statului, şi a adresat un mesaj alegătorilor care s-au prezentat la referendum.

Pe toată durata difuzării, talk-show-ul Antenei 3 a fost cel mai urmărit program, înregistrând o medie de 16,7% share şi 6,5% rating. Vârful de audienţă a fost atins la ora 21.47, când 763.000 de telespectatori urmăreau cu interes discuţia din platou.



Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: Antena 3 lider de audienta
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close