Antena 3 CNN Actualitate Media Românii, solidari cu Antena 3 - audiențe

Românii, solidari cu Antena 3 - audiențe

Românii, solidari cu Antena 3 - audiențe
16 Feb 2016   •   12:44

Actiunea ANAF impotriva televiziunilor INTACT a strans milioane de romani aproape de noi, adresele de mail, paginile de facebook si telefoanele jurnalistilor si realizatorilor de emisiuni de la Antena 3, Antena 1 si Antena Stars fiind invadate de mii de mesaje emotionante de solidaritate si sustinere, de la oameni simpli, politicieni, jurnalisti, sportivi si oameni de cultura.

Solidaritatea romanilor cu abuzul impotriva Antena 3 s-a simtit si in audiente. Incepand cu ora 17, cand Antena 3 a anuntat in direct ordinul de evacuare urgenta primit de la ANAF, postul de stiri al INTACT Media Group a condus timp de 8 ore clasamentul televiziunilor de stiri din Romania, cu cifre triple fata de urmatorul post din ierarhie, inregistrand o medie de 5.4 puncte de audienta si 11.8% market share.



Mai mult decat atat, editia speciala a emisiunii antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, care in prima faza a fost transmisa in direct pe toate posturile de televiziune INTACT, a fost lider de piata intreg intervalul orar de difuzare. Cu o medie de 6.5% rating si 15.6% cota de piata, emisiunea in care au fost prezente multe dintre vedetele INTACT, a fost cel mai urmarit program tv din Romania, depasind toate celelalte televiziuni din tara.



Varful de audienta a fost inregistrat in minutul 22:29, cand Antena 3 a atins 10.2% rating și 18.9% market share fiind market lider.

Pe tot parcursul zilei, peste 3.000.000 de telespectatori au urmarit cel putin un minut programele Antena 3 si va multumim pentru aceasta. Speram ca veti fi in continuare alaturi de noi in aceste momente cruciale, in care se incearca intr-o maniera inimaginabila suprimarea libertatii presei si va asteptam gandurile la [email protected].

Copyright: Armadata SRL / Target: 18+ urban

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta post confiscat
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close