x close

Schimbă destine, depinde de tine! Vedetă Antena 1, ambasador al campaniei

de S.T.    |    02 Iun 2017   •   12:03
Schimbă destine, depinde de tine! Vedetă Antena 1, ambasador al campaniei 534

Sărăcia, abandonul şcolar şi analfabetismul în rândul copiilor români au atins cote alarmante. Cu toţii merită şansa unui viitor mai bun, şi doar împreună îi putem ajuta. În cadrul campaniei “DESTINE” oricine poate deveni “prieten” al unui copil care are nevoie de sprijin pentru a merge la școală.

Vedeta Antena 1, Octavia Geamănu, mamă la rândul ei de puţin timp, este prieten și ambasador al campaniei. „Fiecare dintre noi poate să influențeze și chiar să schimbe un destin. Sunt copii cărora dacă le întindem mâna atunci când au nevoie pot ajunge să mute munții. Și chiar cred că investind în valori la momentul potrivit, investim de fapt în viitorul nostru al tuturor.”

Campania “DESTINE” se adresează familiilor care încearcă din răsputeri să ofere copiilor educația de care au nevoie pentru un viitor mai bun. Pot deveni beneficiari ai acestei campanii cei care indeplinesc condiţiile impuse de regulament.

De asemenea, cei care vor să ajute, să devină PRIETENI pentru cazurile prezentate, se pot înscrie pe site și pot face donații în contul alocat special campaniei: RO04BRDE450SV05010034500. Aici pot dona specificând clar numele beneficiarului. Detalii despre regulament și cazurile înscrise, pe www.campaniadestine.ro.

Campania “Destine” este un demers al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati