x close

Schimbare la Antena 1. Se întâmplă de astăzi

03 Iun 2019   •   10:14

Ionela Lucan este, începând de astăzi, noua prezență de la pupitrul știrilor Observator. Cu o carieră de 10 ani în jurnalismul de teren, Ionela va prezenta, de luni până vineri, Observatorul orei 16.00.

"Sunt extrem de încântată și nerăbdătoare să aduc în casele telespectatorilor noștri cele mai bune știri și abia aștept întâlnirea cu ei, de luni până vineri, de la ora 16. Mă simt responsabilă pentru ora pe care ei o vor petrece în față televizoarelor, sper, cu mult drag, ca și până acum, când la Observatorul orei 16, îi aștepta colega mea, Mihaela Călin.

Îmi era dor de pupitrul știrilor, acolo unde eu mi-am început carieră de jurnalist, în urmă cu 10 ani, că prezentator al Observatorului de Cluj. Apoi am descoperit adrenalină jurnalismului de teren și am devenit corespondent pe Eveniment pentru Antena 1 București", a declarat Ionela Lucan.

Până astăzi, Ionela Lucan a fost reporter Observator și a transmis și documentat unele dintre cele mai importante evenimente din țară, cât și din străinătate.

Citeşte mai multe despre:

Observator Antena 1
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati