Antena 3 CNN Actualitate Media Schimbare la Observatorul Antenei 1, începând din acest weekend

Schimbare la Observatorul Antenei 1, începând din acest weekend

La pupitrul Observatorului de la ora 6:00 din weekend, telespectatorii îi vor putea urmări, începând cu acest sfârșit de săptămână, pe Mihaela Călin și Mihai Jurca. 

Schimbare la Observatorul Antenei 1, începând din acest weekend
de Redacția Antena 3    |    05 Oct 2021   •   15:57

“Promisiunea mea și a echipei pentru toți cei care ne privesc sau vor alege să ne privească de acum încolo este că vor găsi la Observator, în fiecare dimineață, același profesionalism și energia  de care au nevoie pentru a-și începe ziua așa cum trebuie!”, a declarat Mihaela Călin.

”Sunt încântat de acest nou proiect! Diminețile de weekend trebuie să fie amestecul perfect de informații și bună dispoziție și asta ne vom strădui să facem împreună.”, spune Mihai Jurca. 

De luni până vineri, Iuliana Pepene și Bogdan Alecsandru sunt primii care aduc știrile în casele românilor,  la Observatorul de la ora 6. În fiecare dimineață, evenimentele zilei, dar și informațiile despre vreme, tehnologie și sănătate sunt adunate, selectate și prezentate de o echipă a cărei prioritate este ca fiecare telespectator să iasă din casă pregătit pentru ziua pe care o începe.

×
Subiecte în articol: Observator Antena 1

ȘTIRI

Cât vom plăti la electricitate după eliminarea subvenţiilor

Parteneri
Cât vor plăti românii în plus la facturi, dacă se elimină plafonarea
x close