Antena 3 CNN Actualitate Media Schimbare radicală la X Factor! Se întâmplă în cel de-al optulea sezon al showului TV

Schimbare radicală la X Factor! Se întâmplă în cel de-al optulea sezon al showului TV

Schimbare radicală la X Factor! Se întâmplă în cel de-al optulea sezon al showului TV
09 Iul 2018   •   13:14

Schimbare radicală la X Factor! După cum se știe deja Răzvan și Dani nu vor mai prezenta showul TV, locul lor fiind luat de Mihai Bendeac.

Actorul este noul prezentator ”X Factor” în cel de-al optulea sezon, care va fi difuzat începând din această toamnă, la Antena 1.
„Voi încerca pur și simplu să trăiesc o experiență, să ajut niște oameni și să mă vindec de anxietate și timiditate. Rolul meu este de om”, spune Mihai, care își dorește să îi sprijine pe concurenții X Factor în momentele cu adevărat importante în cariera lor. ”Sper să îi ajut pur și simplu, fiind conștient că sunt alături de oameni care au un moment ca al meu: sunt fierți de emoție”, a adăugat noul prezentator.

În acest timp, jurații Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică încep căutările pentru a descoperi cine va fi câștigătorul sezonului cu numărul 8 al emisiunii ”X Factor România”, astfel că Mihai Bendeac li se va alătura lor mâine, 10 iulie, pentru prima zi de audiții, la Palatul Copiilor din București.

În cel de-al șaptelea sezon, echipa Horia Brenciu a reușit să cucerească pentru a doua oară marele premiu ”X Factor” alături de Jeremy Ragsdale. În 2013 a câștigat Florin Ristei, discipolul Deliei, în 2014 Horia Brenciu și Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2015 a fost rândul elevului lui Ștefan Bănică, Florin Răduță, iar în 2016 Carla’s Dreams a descoperit ”factorul X” în Olga Verbițchi.

 

×
Subiecte în articol: Mihai Bendeac X Factor
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close