Antena 3 CNN Actualitate Media Se închide site-ul port.ro

Se închide site-ul port.ro

Se închide site-ul port.ro
05 Ian 2017   •   15:54

Site-ul de recomandări din lumea culturală și tv port.ro se închide începând de săptămâna viitoare. „“Dragi utilizatori, dorim să vă anunțăm că începând cu Ianuarie 2017, site-ul www.port.ro nu va mai fi activ și se va închide! Vă mulțumim pentru că ne-ați fost alături în toată această perioadă și vă dorim un an 2017 cât mai bun!”, se arată într-un mesaj afișat la accesarea site-ului. 

Conform paginademedia.ro, compania care deține port.ro - Port Data – a decis să renunțe la toate site-urile de pe piețele unde au birouri, mai puțin cel din Hungaria. România, Serbia, Croația și Cehia își închid, de asemenea, site-urile de recomandări. Se închid port.ro, port.rs, port.sk, port.cz, port.hr.

Motivul: site-urile nu sunt rentabile din punct de vedere economic. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, renunțarea la site a însemnat și o restructurare a angajaților. Cea mai mare parte dintre ei au fost păstrați pentru activitatea de furnizare de date.

Contactat de Paginademedia.ro, Florin Chițu, managing director al operațiunilor din România, a confirmat faptul că business-ul de media (adică site-ul port.ro) se închide și că firma rămâne activă pe operațiunile de date și de Electronic Programming Guide.

 

×
Subiecte în articol: port
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close