Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 demontează minciunile apărute în presă: Sediile INTACT și Antena 3 sunt deja ale statului

Antena 3 demontează minciunile apărute în presă: Sediile INTACT și Antena 3 sunt deja ale statului

Antena 3 demontează minciunile apărute în presă: Sediile INTACT și Antena 3 sunt deja ale statului
02 Feb 2016   •   17:15
Sediile INTACT și Antena 3 sunt deja ale statului român, a spus jurnalista Alessandra Stoicescu, marți, dorind să clarifice informațiile apărute în ultimele zile în ”presa băsistă”.
 
”Cele două clădiri sunt în proprietatea statului român, intabulate, cu înscriere în cartea funciară, nu sunt în proprietatea noastră”, a spus Alessandra Stoicescu, marți, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
”Presa băsistă sugerează că noi ne plătim chirie tot nouă și ne opunem ca aceste clădiri să fie luate de stat. (...) Sunt de un an și cinci luni ale statului”, a precizat Alessandra Stoicescu.
 

În legătură cu informaţiile false apărute în presă în ceea ce priveşte destinaţia chiriei sediului în care Antena 3 şi celelalte televizuni ale trustului Intact Media Group îşi desfăşoară activitatea, facem următoarele precizări
 
1. Urmare a Sentinţei Penale nr. 888/A/08.08.2014 şi a deciziilor ulterioare, mai multe clădiri, printre care şi sediul Antenei 3, au fost trecute în proprietatea statului şi intabulate în favoarea acestuia începând cu dată de 23.10.2014 (aşa cum reiese şi din documentul anexat). 

2. Niciun membru al familiei Voiculescu şi nicio companie la care membrii familiei Voiculescu sunt proprietari nu primesc chirie de la Antena 3 şi de la nicio altă televizune sau entitate a grupului media. 
În plus, Antena 3 şi celelalte societăţi care compun grupul media au întreprins demersuri către Guvern pentru încheierea documentelor de închiriere a imobilului din Bucureşti-Ploieşti nr.25-27 şi a celui din str. Gârlei nr. 1B. 

3. Reamintim, deşi este cunoscut de oricine a citit cu bună credinţă documentele depuse la instanţa care a pronunţat decizia, că sediul Antena 3 situat în sos. Bucureşti-Ploieşti nr. 25-27 nu are nicio legătură cu dosarul ICA. Acesta a fost în mod abuziv inclus în lista imobilelor confiscate. El nu a fost niciodată proprietatea Institutului de Cercetări Alimentare, a fost cumpărat de CCAI la 5 ani după momentul privatizării ICA.

4. Este absolut suprinzător cum autorii acestor denigrări nu iau în considerare nici măcar opiniile experţilor citaţi chiar de ei şi care afirmă că: ”Antena 3 are dreptul să primească despăgubirile solicitate”.
 
Orice alte menţiuni şi comentarii are nu ţin cont de aceste evidente dovedesc reaua credinţă a autorilor acestora.
 

×
Parteneri
DJ Lalla este tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia!
x close