Antena 3 CNN Actualitate Media Şerban Huidu a început exerciţiile de recuperare şi va rămâne încă două săptămâni la Innsbruk

Şerban Huidu a început exerciţiile de recuperare şi va rămâne încă două săptămâni la Innsbruk

Şerban Huidu a început exerciţiile de recuperare şi va rămâne încă două săptămâni la Innsbruk
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Ian 2011   •   18:59

Şerban Huidu a început exerciţiile fizice de recuperare, proces care va dura circa două săptămâni la Spitalul Universitar din Innsbruk, urmând să fie continuat apoi la o clinică din România.

La aproape o săptămână de la accident, Şerban Huidu a fost mutat, miercuri, din secţia de Terapie Intensivă într-un salon al Spitalului Universitar din Innsbruk, relatează Mediafax, care citează informaţii prezentate miercuri seară în jurnalul de ştiri difuzat la Prima TV.

Mutarea realizatorului TV trebuia făcută mai devreme, însă a fost amânată de medici. Potrivit sursei citate, Şerban Huidu se simte bine, glumeşte şi abia aşteaptă să părăsească spitalul.

Alături de el, în spital se află în continuare soţia sa, Cristina, şi fratele lui, Vlad. Pentru a nu-l obosi, aceştia îl vizitează pe Şerban Huidu la intervale scurte de timp.

"Vorbeşte, face glume, răspunde la glume. Mănâncă, bea, e foarte agitat, se mişcă în continuu şi vrea să se dea jos din pat", a declarat, marţi, Vlad Huidu. Potrivit acestuia, fratele lui, Şerban, a răspuns foarte bine la toate testele. "Medicii sunt extrem de mulţumiţi de cum evoluează starea lui", a mai spus Vlad Huidu.

Realizatorul TV Şerban Huidu se află internat de săptămâna trecută la spitalul din Innsbruck, în urma unui grav accident suferit pe o pârtie de schi. Acesta s-a aflat în comă indusă mai mult de 24 de ore, însă ulterior starea sa a început să se amelioreze. Medicii au decis să nu îl supună unei intervenţii chirurgicale, ci să îl trezească treptat din comă, procedura care s-a desfăşurat treptat. Specialiştii care îl tratează sunt optimişti şi speră că prezentatorul român se va recupera total.

×
Subiecte în articol: Serban Huidu accident Austria
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close