Antena 3 CNN Actualitate Media Sex, nudism și urinat în public. Show-ul care a scârbit milioane de oameni

Sex, nudism și urinat în public. Show-ul care a scârbit milioane de oameni

Sex, nudism și urinat în public. Show-ul care a scârbit milioane de oameni
Sursa foto: Foto: Youtube
01 Oct 2012   •   23:13

MTV a stârnit mii de controverse în rândul telespectatorilor din Țara Galilor, din cauza noului show ”The Valleys”. Mulți dintre cei care au văzut show-ul au postat pe Twitter că le este atât de rușine încât sunt în stare să părăsească țara, scrie Daily Mail.

Nouă tineri vor să demonstreze că sunt copii tipici din the Valleys, galezii fiind revoltati pentru ca protagoniștii reality show-lui urinează în public, aleargă în pielea goală sau sunt foarte aproape de a face sex, ori în camere, ori pe plaja. Una dintre protagoniste chiar a declarat: "Vreau sa-mi pun în valoare corpul, nu mintea".

Reacțiile pe Twitter au fost puternice, dar diverse: "Se numește The Valleys, dar nu se întâmplă în the Valleys, se întâmplă în Cardiff. Este vorba doar despre niște oameni care se îmbată foarte tare și au un comportament scandalos. Persoanele din Valleys nu sunt așa", "The Valleys mi-a provocat atâta rușine încât vreau sa mă mut din țara asta" sau "Este o reprezentare îngrozitoare a țării pe care o iubesc".


×
Subiecte în articol: tara galilor Twitter
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close