Antena 3 CNN Actualitate Media Show la înălţime! Joi, "Răi da' buni" e în aer, la propriu

Show la înălţime! Joi, "Răi da' buni" e în aer, la propriu

Show la înălţime! Joi, "Răi da' buni" e în aer, la propriu
26 Mai 2011   •   13:43

După nenumărate seri speciale de joi (Joia de colecţie), oferite de Mihai Morar publicului telespectator, şi de această dată vedeta Antenei 2 nu se va lăsa mai prejos.

Astfel, joi, 26 mai, "Răi da' buni" va fi prima emisiune din România transmisă în direct, din aer. Pe o platformă suspendată, la peste 50 de metri înălţime, Morar îşi va desfăşura emisiunea având alături unii dintre cei mai iubiţi artişti ai momentului.

Andreea Bănică, Alexandra Ungureanu şi Crush, Cornelia şi Lupu Rednic cât şi fetele de la Amadeus vor face show la înălţime.

Printre surprizele rezervate telespectatorilor se numără şi un moment extrem de periculos de magie. Alin Blaine (iluzionistul antrenat de celebrul magician David Blaine) va efectua un număr spectaculos de magie. Acesta va sta suspendat în aer, într-o cămaşă de forţă şi îşi va da foc, încercând ca în timp util să se salveze.

De la ora 19:30, la Antena 2, Mihai Morar şi Marina Dina, alături de Daniel Buzdugan şi bineînţeles "Tibi Scobiola Band" invită telespectatorii la distracţie: Vinooo, "Răi da' buni" e în aeeer!!!





×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close