Antena 3 CNN Actualitate Media Simona Gherghe, după ce a încercat să slăbească cu pastile: „Ce mi s-a întâmplat mie nu doresc nimănui”

Simona Gherghe, după ce a încercat să slăbească cu pastile: „Ce mi s-a întâmplat mie nu doresc nimănui”

Simona Gherghe, după ce a încercat să slăbească cu pastile: „Ce mi s-a întâmplat mie nu doresc nimănui”
29 Ian 2018   •   14:02

A încercat să scape de kilogramele nedorite cu ajutorul pastilelor de slăbit, dar Simona Gherghe recunoaște că a fost una dintre cele mai mari greșeli pe care le-a făcut.

„M-am întors din vacanță cu 52 de kilograme. Mult! Și atunci am căutat să slăbesc. Nu vreau să mă judece lumea și cred că mama se va supăra, dar o spun. Am luat pastile de slăbit. Am slăbit șapte kilograme în timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap!

A fost o furtună în corpul meu. Mi-era rău, aveam probleme cu inima. Nu recomand nimănui! Pe ambalaj scria că sunt pastile pe bază de plante. Dar ce mi s-a întâmplat mie nu doresc nimănui. Am avut cam două luni în care mi-a fost foarte rău, am ținut emisia cu greutate, cu probleme. E o lecție din care am învățat! Repet, nu recomand pastilele nimănui! Sunt minciuni!

Dacă vreau să slăbesc, am grijă să mănânc sănătos și să fac sport. Oricum eu făceam sport, mergeam de trei ori pe săptămână la tenis… A fost o prostie ce am făcut”, povestea Simona Gherghe la vremea respectivă.

×
Subiecte în articol: Simona Gherghe probleme de sanatate
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close