Antena 3 CNN Actualitate Media Sinteza Zilei, cea mai urmărită emisiune din România, în seara zilei de 16 ianuarie

Sinteza Zilei, cea mai urmărită emisiune din România, în seara zilei de 16 ianuarie

Sinteza Zilei, cea mai urmărită emisiune din România, în seara zilei de 16 ianuarie
17 Ian 2013   •   12:46

Ediţia specială Sinteza Zilei de marţi seara, 16 ianuarie, în care Mihai Gâdea a continuat să prezinte povestea celor condamnaţi la închisoare pe nedrept, a fost lider de piaţă pe intervalul său orar, înregistrând o medie de 6,7% rating şi 13,7% cotă de piaţă, pe targetul 18+ urban, conform Kantar Media.



Mircea Badea a continuat programul Antenei 3 cu o ediţie spectaculoasă a emisiunii În gura presei, avându-l invitat în studio pe jurnalistul Marius Tucă, directorul Jurnalului Naţional. Timp de aproape două ore, cei doi au depănat amintiri, au povestit, glumit şi discutat despre numeroase subiecte, printre care şi evoluţia presei în România. Ediţia specială s-a poziţionat pe locul doi în piaţă, după Antena 1, cu o medie de 3,2 puncte de rating şi 12,6% share.



Pe întreaga zi, Antena 3 şi-a adjudecat încă o dată statutul de cea mai urmărită televiziune de ştiri din România, înregistrând o medie de 2,2% rating şi 8,6% cotă de piaţă, cifre care au clasat-o în piaţă pe locul al treilea.



În cel mai disputat interval orar, prime-time-ul, postul de nişă creşte semnificativ faţă de competitorii săi direcţi, ajungând la o medie de 4,9% rating şi 9,8% share, şi îşi păstrează poziţia a treia în clasamentul general.



Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.





×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close