Antena 3 Actualitate Media Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, lider de piaţă în seara zilei de 25 iulie

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, lider de piaţă în seara zilei de 25 iulie

26 Iul 2011   •   13:02
Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, lider de piaţă în seara zilei de 25 iulie

Proaspăt revenită din vacanţă, emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea a fost lider de piaţă în 25 iulie, conform datelor de audienţă furnizate de Gfk Romania pentru publicul din mediul urban în varstă de peste 18 ani.

Astfel, în intervalul orar 21:45 – 23:53, Antena 3 s-a impus în faţa tuturor celorlalte televiziuni cu o medie de 4% rating şi 11.2% share, devansând posturi generaliste ca Pro tv, Antena 1 sau Kanal D.Minutul de aur a fost atins la ora 22.51 când ediţia specială realizată de Mihai Gâdea era urmarită de 538.000 de telespectatori şi Antena 3 inregistra 14.1% cotă de piaţă.

În prima parte a emisiunii Sinteza Zilei, telespectatorii i-au putut urmări pe Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ciutacu, Radu Tudor, Sebastian Burduja (student român la Harvard) şi Matei Ştefănescu (unul dintre puţinii tineri care a luat 10 la bac şi care vrea să devină preşedintele României).  Ei au discutat despre cât de afectată este România de corupţie şi reforma păguboasă a statului, dar şi despre incidentele de la Deta. De asemenea, cei prezenti în studio au comentat şi un material usturător realizat de o televiziune germană despre  România, plecând de la o declaraţie a preşedintelui Băsescu.

În partea a doua a fost invitată Andreea Marin Bănică. Vedeta a povestit despre despresia postnatală prin care a trecut imediat ce a născut-o pe fetiţa ei, Violeta, şi cât de mult au ajutat-o familia şi cei dragi să treacă peste această problemă. Andreea Marin a făcut dezvăluiri şi despre boala cu care s-a luptat câţiva ani, ajungând să viziteze numeroase spitale din mai multe ţări pentru un diagnostic si tratament corect,  pentru ca în final să se vindece într-o clinică din Turcia.
Pe nişa de ştiri Antena 3 a fost lider în intreg intervalul orar al prime time-ului (19-24) când la Antena 3 au fost difuzate şi emisiunile La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor, Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu şi ediţia specială a emisiunii Ştirea Zilei cu Gabriela Vrânceanu Firea, unde invitaţi au fost preşedintele PC Daniel Constantin, Bogdan Chireac şi Mugur Ciuvică.  

Cu o medie de 2.7%  rating şi 8.2% share, Antena 3 a devansat principalul concurent, Realitatea Tv, care a înregistrat numai 2% rating şi 6.1% cotă de piaţă. Aceste cifre au plasat Antena 3 pe locul4 în prime time, în topul tuturor televiziunilor din România, după cele mai importante televiziuni generaliste.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close