Antena 3 CNN Actualitate Media Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, record de audienţă pe 12 ianuarie

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, record de audienţă pe 12 ianuarie

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, record de audienţă pe 12 ianuarie
13 Ian 2014   •   14:43

Noul Cod Penal, obiectivele USL şi alegerile prezidenţiale din 2014 au fost doar câteva dintre subiectele discutate aseară de Mihai Gâdea cu premierul Victor Ponta, in exclusivitate, la „antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei”. Emisiunea de duminică seara a înregistrat un record de audienţă al ultimelor luni. Cu o medie de 6,8% rating şi 12,4% cotă de piaţă, Mihai Gadea a realizat cel mai urmărit program al nişei de ştiri pe întreaga zi şi a ocupat locul 2 în piaţă pe intervalul său orar, dupa Pro TV. De altfel, aproape 2 milioane de telespectatori au urmărit cel puţin un minut din „Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”.



La nivelul înregii zile, Antena 3 a obţinut o medie de 2,4% rating şi 7,9% share, poziţionându-se pe primul loc în clasamentul posturilor informative.

În prime time, postul nostru de ştiri a înregistrat o medie de 5,2% rating şi 9,7% cotă de piaţă, clasându-se pe locul al treilea în piaţă, după Pro TV şi Antena 1, şi pe primul loc la ştiri, cu o audienţă mai mult decât triplă faţă de următorul clasat.



Emisiunile Antenei 3 de duminică rămân în continuare preferatele telespectatorilor. „Secvenţial cu Adrian Ursu” a obţinut o medie de 3,5% rating şi 7,4% share, „Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor” o obţinut 3,8% rating şi 6,6% cotă de piaţă, în timp ce „În gura presei cu Mircea Badea” a înregistrat o medie de 3,5% rating şi 10,3% share, toate detaşându-se de producţiile direct concurente din intervalul lor orar.

Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close