Antena 3 Actualitate Media Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea şi Mihai Răzvan Ungureanu în studio, pe primul loc

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea şi Mihai Răzvan Ungureanu în studio, pe primul loc

de Antena3.ro    |    14 Mar 2012   •   12:59
Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea şi Mihai Răzvan Ungureanu în studio, pe primul loc

În seara zilei de marţi, 13 martie, primul ministru al României a fost invitat la cel mai urmărit talk show din România pentru a dezbate cele mai importante teme ale momentului.

Principalele subiecte dezbătute de realizatorul emisiunii împreună cu şeful executivului au fost criza zapezii, criza citostaticelor necesare bolnavilor de cancer, mărirea salariilor bugetarilor şi crearea unei linii de limbă maghiară la UMF Târgu Mureş.

Întrebat despre posibilitatea demiterii şefulului CNAS, Lucian Duţă, Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că nu înlocuirea unui om schimbă un sistem, iar în ceea ce priveşte mărirea salariilor bugetarilor, această măsură apare în programul de guvernare, dar nu se ştie dacă vor fi bani suficienţi. Referitor la o posibila candidatura pentru preşedinţia României, premierul a spus că are deocamdată lucruri de rezolvat în funcţia pe care o ocupa şi că ceea ce îl interesează acum este să performeze, dar că ia în calcul această opţiune.

Un număr mare de telespectatori au urmărit cu interes răspunsurile primului ministru la Antena 3, postul de nişă fiind lider absolut în topul tuturor televiziunilor din România în intervalul emisiunii Sinteza Zilei, care a obţinut o medie de 16,8% cotă de piaţă şi 7,8 rating, depăşind astfel toate celelalte posturi TV.
Vârful de audienţă a fost atins la ora 22.39, când Antena 3 înregistra 22,3% share şi 10,3% rating, si aproximativ 1 milion de telespectatori priveau ediţia specială realizată de Mihai Gâdea care s-a impus ca lider de piaţă.
Şi producţia „În Gura Presei cu Mircea Badea” a fost lider de piaţă, pe intervalul orar 23.38 – 00.24, înregistrând o medie de 13,8% share şi 3,7% rating, următorul clasat fiind Pro TV cu 10.4% medie share şi 2.8% rating.

La nivelul întregii zile, postul de ştiri a ocupat poziţia a treia în clasamentul general al televiziunilor, după Pro TV şi Antena 1, cu 10,2% share, dar s-a situat pe locul întâi în topul televiziunilor informative, detaşându-se considerabil de principalul său competitor.În ceea ce priveşte prime-time-ul, Antena 3 a mai urcat o poziţie în clasament, situându-se pe locul al doilea, cu o medie a cotei de piaţă de 11,3 %, din nou la distanţă considerabilă faţă de competitori.


Sursa: Kantar Media / copyright ARMA

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close