Antena 3 CNN Actualitate Media Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea şi Ştirile orei 12, lidere de piaţă în data de 29 ianuarie

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea şi Ştirile orei 12, lidere de piaţă în data de 29 ianuarie

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea şi Ştirile orei 12, lidere de piaţă în data de 29 ianuarie
30 Ian 2015   •   13:09

Emisiunea realizata de Mihai Gadea a fost in seara zilei de 29 ianuarie cel mai urmarit program tv din Romania, in intervalul sau orar, cu o medie de 7.3% rating si 15.4% cota de piata, depasind inclusiv productiile posturilor generaliste. 

In emisiune s-a discutat pe larg masura de control judiciar impusa in cazul Elenei Udrea, precum si retinerea lui Adriean Videanu.



Jurnalul de stiri de la ora 12, prezentat de catre Laura Nureldin, a fost, de asemenea,  cea mai urmarita emisiune din intervalul sau de difuzare, cu o medie de 3.7% rating si 16.7% cota de piata, fiind urmata in clasament de Antena 1 si Pro tv.



De altfel, la nivelul intregii zilei, Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania, conform datelor oferite de Kantar Media. Cu o medie de 3.1% rating si 11.1% cota de piata, postul de stiri INTACT a obtinut cifre aproape triple fata de urmatorul post informativ din clasament.



Seara, audienta Antenei 3 s-a dublat, postul inregistrand o medie de 6.1% rating, pe targetul 18+ urban, si clasandu-se pe locul 2 in piata, dupa Pro Tv.



Minutul de aur a fost atins la ora 21:54 cand Antena a atins 9 puncte de rating si 17% market share, iar pe parcursul intregii zilei, peste 3 milioane de persoane au urmarit cel putin un minut Antena 3.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close