Antena 3 CNN Actualitate Media Sinteza Zilei, Previziunile Zilei şi Ştirile orei 12, cele mai urmărite programe în data de 10 februarie

Sinteza Zilei, Previziunile Zilei şi Ştirile orei 12, cele mai urmărite programe în data de 10 februarie

Sinteza Zilei, Previziunile Zilei şi Ştirile orei 12, cele mai urmărite programe în data de 10 februarie
11 Feb 2015   •   13:33

Antena 3 continua sa fie cea mai urmarita televiziune informativa cand au loc evenimente importante, reusind performante zilnice de audienta. Conform Kantar Media, trei productii Antena 3 au fost marti lidere de piata in tronsonul lor orar, pe targetul 18+ urban.

Astfel, emisiunea realizata de catre Mihai Gadea a depasit toate celelalte posturi tv din Romania mai bine de 3 ore, obtinand o medie de 8 puncte de audienta si 17.9% cota de piata, cifre de 4 ori mai mari decat ale urmatorului post de stiri din clasament.



Si Previziunile Zilei cu Sabina Iosub au tinut telespectatorii langa Antena 3. Programul s-a impus cu 4.3% rating si 19.1% cota de piata dimineata, si cu 4.3% rating si 16.3% market share in intervalul orar 13-14.



Stirile orei 12 prezentate de catre Laura Nureldin au inregistrat o spectaculoasa medie a cotei de piata, nu mai putin de 23.5 procente, impunand Antena 3 pe locul 1 in topul tuturor televiziunilor din Romania, si la mare distanta de celelalte posturi de stiri din clasament.



Si intreaga zi, si seara, Antena 3 a ocupat locul 2 in piata, dupa ProTv. In timpul zilei, postul de stiri IMG a reusit o medie de 4.1% rating si 14.1% market share, in timp ce seara, incel mai dificil interval orar, Antena 3 a obtinut 7.3 puncte de audienta.



3.376.000 de telespectatori au urmarit Antena 3 macar un minut in data de 10 februarie.

Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close