Antena 3 CNN Actualitate Media Sinteza zilei: Răzvan Savaliuc explică motivul recuzării completului de judecată în procesul Kovesi - Antena 3

Sinteza zilei: Răzvan Savaliuc explică motivul recuzării completului de judecată în procesul Kovesi - Antena 3

Sinteza zilei: Răzvan Savaliuc explică motivul recuzării completului de judecată în procesul Kovesi - Antena 3
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
07 Apr 2016   •   00:12

Răzvan Savaliuc a afirmat, la Antena 3, că nu a mers la instanță să ducă ”o scutire de la medic”, ci a mers cu un document al Inspecției Judiciare care atesta că nu a fost la emisiunea Sinteza Zilei, din 19 iunie 2014.

”Când au văzut documentul nu voiau să-l primească. Că aveau niște emoții. Am văzut în fața mea niște judecători tensionați, parcă erau între ciocan și nicovală”, a spus Răzvan Savaliuc, povestind cum a decurs depunerea cererii de recuzare în procesul Kovesi-Antena 3.

Curtea de Apel Bucureşti a amânat procesul intentat de Laura Codruţa Kovesi postului de televiziune Antena 3, după ce jurnalistul Răzvan Savaliuc a recuzat completul de judecată.

Jurnalistul susține că magistrații au dat dovadă de rea voință și lipsă de imparțialitate mai ales că, deși nu a participat la emisiunea reclamată de Codruța Kovesi, a fost condamnat în primă instanță să-i plătească acesteia despăgubiri.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Răzvan Savaliuc
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close