Sinteza zilei: Un interviu cu Nicu Ceauşescu, autonomia Harghitei şi a Covasnei şi povestea Mădălinei Lefter, subiectele ediţiei din această seară

26 Sep 2011   •   18:19
Sinteza zilei: Un interviu cu Nicu Ceauşescu, autonomia Harghitei şi a Covasnei şi povestea Mădălinei Lefter, subiectele ediţiei din această seară Foto: Intact Images

La împlinirea a 15 ani de la moartea lui Nicu Ceauşescu, apar tot  felul de legende sau aşa zise interviuri cu fiul Elenei şi al lui Nicolae Ceauşescu.

În această seară, Mihai Gâdea inaugurează o serie de emisiuni document cu şi despre demnitarii comunişti în închisorile anilor '90. Primul material va fi un fragment dintr-un interviu incendiar cu Nicu Ceauşescu realizat de Adrian Păunescu în închisoarea Jilava. Invitat în studioul "Sinteza zilei" va fi Andrei Păunescu, co-realizator al interviului istoric.

De asemenea, află în exclusivitate cum Consiliul Naţional Secuiesc cere autonomia Harghitei şi Covasnei folosindu-se de Tratatul de la Lisabona.

Şi tot azi, întâlneşte-o pe Mădălina Lefter, copilul care a cucerit Italia şi care a ajuns să cânte cu cele mai mari staruri ale planetei.

Nu pierde "Sinteza zilei", de la ora 21.45, la Antena 3.

 
Get Adobe Flash player

x close