Antena 3 CNN Actualitate Media Sorin Oprescu: Vă spun sincer, să nu ne audă nimeni, mie imi place de Elena Udrea

Sorin Oprescu: Vă spun sincer, să nu ne audă nimeni, mie imi place de Elena Udrea

Sorin Oprescu: Vă spun sincer, să nu ne audă nimeni, mie imi place de Elena Udrea
Sursa foto: Foto: Videonews
23 Sep 2011   •   09:06

Invitat la emisiunea "Subiectiv" de pe Antena 3, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a vorbit despre candidatura sa în parteneriat cu USL-ul, despre diferenţa dintre candidat independent şi independent sprijint de USL şi despre posibilii adversari pe care ar putea să îi aibă în lupta pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

"Independent înseamnă că eu am prezentat şi tot îmbunătăţesc un program propriu, făcut împreună cu oamenii de specialitate, de-a lungul timpului, într-o dezvoltare coerentă a Bucureştiului. La chestiunea asta au anchiesat şi o parte din oamenii USL-ului, oameni valabili, oameni de administraţie [...] şi atunci în mod automat s-a născut cuvântul 'parteneriat', un parteneriat pentru Bucureşti, nu pentru Oprescu", a declarat primarul general al Capitalei.

Întrebat care consideră că îi vor fi adversarii de la PDL, Oprescu a declarat că Prigoană ar putea fi un candidat, dacă "dă ordin Zeus".

În privinţa Elenei Udrea primarul Bucureştiului a mai afirmat că lui îi place de ea.

"Vă spun foarte sincer, mie îmi place domnule, să nu ne audă nimeni, imi place cum arată, ca o doamnă, îmi place cum a evoluat de-a lungul timpului, da, spun asta, pentru că o spun sincer, cu cele mai calde sentimente bărbăteşti", a precizat Oprescu.

 


Primarul general al Bucureştiului a vorbit şi despre relaţia sa cu Piedone (primarul sectorului 4) şi Partidul Conservator.

"Cu Piedone sunt prieten, am agreat întotdeauna faptul că este un tip super muncitor, că se zbate, că a făcut pentru cetăţenii sectorului 4 o mulţime de lucruri", a declarat Oprescu, adăugând că în ceea ce priveşte Partidul Conservator, el nu s-a băgat în nici un fel de negocieri.
 



×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close