Antena 3 CNN Actualitate Media Sorin Ovidiu Vîntu, șocat de ce i-a spus Andrei Gheorghe la prima întâlnire: "Îl poți angaja pe fiu-tu, barosane. Pe mine mă poți ruga să te ajut"

Sorin Ovidiu Vîntu, șocat de ce i-a spus Andrei Gheorghe la prima întâlnire: "Îl poți angaja pe fiu-tu, barosane. Pe mine mă poți ruga să te ajut"

Sorin Ovidiu Vîntu, șocat de ce i-a spus Andrei Gheorghe la prima întâlnire: "Îl poți angaja pe fiu-tu, barosane. Pe mine mă poți ruga să te ajut"
20 Mar 2018   •   15:38

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. Dispariția celebrului realizator radio-tv este deplânsă și de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, cel care de dincolo de gratii, își amintește prima discuție cu Gheorghe.

"Mă apucasem de construcția diviziei de radio al grupului Realitatea. Habar nu aveam ce înseamnă un radio și am decis să-i cer ajutorul singurului tip de care auzisem din zona respectivă. A venit la mine acasă, s-a așezat pe o canapea, și-a răscrăcărat picioarele, și-a aprins o țigară fără să ceară voie, apoi uitându-se zeflemitor în direcția mea, fără să mă focalizeze, m-a întrebat cu timbrul acela metalic și rece:
- De ce m-ai deranjat?
Am fost șocat de obrăznicia întrebării și am oscilat câteva secunde între dorința de a-l da afară și cea de a continua discuția. Beneficiind de un moment de inteligență, am decis să continui discuția.
- Vreau să te angajez la divizia mea de radio.
- Îl poți angaja pe fiu-tu, barosane. Pe mine mă poți ruga să te ajut. Dacă o să am chef, o să o fac. Dacă nu, nu!
La vremea aceea nu lucra nicăieri.
Arogant, cult, inteligent și extrem de loial prieteniei care s-a născut între noi, așa l-am descoperit mai apoi în timpul colaborării noastre.

Rămas bun, prietene!", a scris Sorin Ovidiu Vîntu, pe Facebook.

 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close