Antena 3 CNN Actualitate Media Spectacol TV sinistru în Italia. O mamă a aflat în direct că fiica ei este moartă (VIDEO)

Spectacol TV sinistru în Italia. O mamă a aflat în direct că fiica ei este moartă (VIDEO)

Spectacol TV sinistru în Italia. O mamă a aflat în direct că fiica ei este moartă (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
10 Oct 2010   •   10:15

Un spectacol sinistru s-a derulat zeci de minute pe o televiziune italiană. Telespectatorii au privit uluiţi cum o mamă, invitată la o emisiune, a aflat în direct că fiica sa este moartă. Femeia le ceruse ajutorul realizatorilor ca să-si găsească fata dispărută. Tabloul macabru a fost completat de informaţia că ucigaşul este chiar unchiul victimei.

Mama fetei de 16 ani a împietrit când moderatoarea emisiunii i-a spus că poliţiştii au descoperit cadavrul unei adolescente. Femeia abia mai poate vorbi. Şi totuşi, emisiunea continuă. Moderatoarea insistă şi-i dă de înţeles că trupul neînsufleţit este al fiicei sale, Sarah.

Iar spectacolul macabru continuă cu încă o lovitură. Femeia află, tot în direct, că ucigaşul ar putea fi chiar cumnatul ei. De altfel, spre casa lui se îndrepta adolescenta, când a dispărut, în august. De-atunci, suspectul tot a apărut în faţa camerelor video, plângând cu lacrimi de crocodil soarta nepoatei.

Copleşită de atâtea veşti proaste, femeia a vrut să pună capăt coşmarului şi a plecat din emisiune. A aflat însă de la poliţişti că tot ce i s-a spus în direct este adevărat. Că al ei cumnat a recunoscut că i-a ucis fiica.

Emisiunea a atras vii critici în Italia. Totuşi, realizatorii spun că au fost urmăriţi de cinci milioane de telespectatori.



Observator

×
Subiecte în articol: mama copil televiziune emisiune victima cadavru
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close