Antena 3 CNN Actualitate Media S-a dat startul înscrierilor la Intact Media Academy

S-a dat startul înscrierilor la Intact Media Academy

Intact Media Academy, şcoala de televizune a trustului nostru, reîncepe înscrierile la cursurile de reporter sau prezentator TV. Seriile precedente de absolvenţi au avut un succes enorm, zeci de cursanţi reuşind între timp să lucreze în redacţiile noastre şi ale altor televiziuni.

S-a dat startul înscrierilor la Intact Media Academy
Sursa foto: intactmediaacademy.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iun 2022   •   13:24

Prezentatorii News Hour with CNN, Sabrina Preda şi Sergiu Cora, realizatoarea Gina Vacariu, care este şi şefa secţiei Economic de la Antena 3, realizatoarea Berta Popescu, dar şi reporterul Mădălina Mihalache au învăţat, cu toţii, meserie la Intact Media Academy.

Noua serie de cursanţi îi va avea ca profesori pe Alessandra Stoicescu, Sabina Iosub, Mihaela Călin, Adriana Pava, Iulian Budoi şi Dani Oţil, care Le vor dezvălui totul despre televiziune - de la scriitura corectă, la dicţie şi prezenţă în faţa camerei, până la modul în care gândesc şi dezvoltă materialele jurnalistice.

Studenţii IMA vor avea posibilitatea să înveţe şi direct de la oamenii din redacţii, în cadrul stagiilor de practică la Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars. Așa vor descoperi şi îşi vor putea alege cariera în ştiri sau divertisment.

Te poţi înscrie pentru aceste cursuri şi tu, pe intactmediaacademy.ro. 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close