Antena 3 CNN Actualitate Media S-a dat startul înscrierilor la Intact Media Academy

S-a dat startul înscrierilor la Intact Media Academy

Intact Media Academy, şcoala de televizune a trustului nostru, reîncepe înscrierile la cursurile de prezentator TV. Seriile precedente de absolvenţi au avut un succes enorm, zeci de cursanţi reuşind între timp să lucreze în redacţiile noastre şi ale altor televiziuni.

S-a dat startul înscrierilor la Intact Media Academy
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Oct 2022   •   09:44

Cei care se înscriu vor avea posibilitatea să înveţe de la scriitura corectă, la dicţie şi prezenţă în faţa camerei, până la modul în care gândesc şi dezvoltă materialele jurnalistice.

Intact Media Academy este cel mai complex program educațional din mass-media românească, un proiect care a fost înfiinţat în 2011.

Cursurile de prezentator TV, reporter, editor imagine și cameraman au avut până acum sute de studenţi.

Ultima serie de cursuri s-a încheiat recent, iar participanţii sunt pregătiţi să lucreze acum în mass-media din România.

Te poţi înscrie pentru aceste cursuri şi tu, pe intactmediaacademy.ro.

Noua serie de cursanţi îi va avea ca profesori pe Alessandra Stoicescu, Sabina Iosub, Mihaela Călin, Adriana Pava, Iulian Budoi şi Dani Oţil, care le vor dezvălui totul despre televiziune. În plus, studenţii IMA vor avea posibilitatea să înveţe şi direct de la oamenii din redacţii, în cadrul stagiilor de practică la Antena 1, Antena 3 CNN şi Antena Stars. Așa vor descoperi şi îşi vor putea alege cariera în ştiri, divertisment sau chiar meteo şi informaţii din sport.

Prezentatorii News Hour with CNN, Sabrina Preda şi Sergiu Cora, realizatoarele Berta Popescu şi Gina Vacariu, care este şi şefa secţiei Economic de la Antena 3 CNN, prezentatoarele Mădălina Mihalache şi Mădălina Tanasă sau reporterii Ioana Cîşlaru şi Alina Tănase au învăţat, cu toţii, meserie la Intact Media Academy. 

×
Subiecte în articol: inscrieri Intact Media Academy
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close