Antena 3 CNN Actualitate Media Ştirile orei 12:00 şi În gura presei cu Mircea Badea, cele mai urmărite programe în data de 4 februarie

Ştirile orei 12:00 şi În gura presei cu Mircea Badea, cele mai urmărite programe în data de 4 februarie

Ştirile orei 12:00 şi În gura presei cu Mircea Badea, cele mai urmărite programe în data de 4 februarie
05 Feb 2015   •   14:04

Jurnalul de stiri de la ora 12, prezentat de Mihaela Birzila, si emisiunea realizata de catre Mircea Badea au fost, miercuri, cele mai urmarite programe din Romania in slotul lor orar, pe targetul 18+ urban. Conform datelor furnizate de Kantar Media, ambele productii Antena 3 au inregistrat o medie de 3.5% rating si 15.3% cota de piata, depasind astfel toate celelalte programe difuzate in acelasi interval orar.




Pe parcursul intregii zilei, Antena 3 a obtinut o medie de 3 puncte de rating si 10.7% market share, ocupand locul 3 in piata, dupa Antena 1 si ProTv, iar seara, postul de stiri IMG a inregistrat o medie de 5.2%rating, fiind, inca o data, cea mai urmarita televiziune informativa din Romania.

Varful de audienta a fost inregistrat in minutul 22:14, cand emisiunea realizata de catre Mihai Gadea a atins 7.7% rating. De altfel, Sinteza Silei a fost cea mai urmarita emisiune a postului, cu o medie de 6.3% rating si 13.8% cota de piata, si a avut o audienta de peste 4 ori mai mare decat a urmatorului post de stiri din clasament.

Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close