Antena 3 CNN Actualitate Media Sub conceptul “Euforia pasiunii”, Euforia TV difuzează serialul eveniment al anului 2014, “Legea Pământului”

Sub conceptul “Euforia pasiunii”, Euforia TV difuzează serialul eveniment al anului 2014, “Legea Pământului”

Sub conceptul “Euforia pasiunii”, Euforia TV difuzează serialul eveniment al anului 2014, “Legea Pământului”
23 Mar 2015   •   08:00

Euforia TV a achiziționat recent serialul eveniment al anului 2014, producția turcească de megasucces, “Legea Pământului”.

Serialul va fi difuzat, în premieră, din 6 aprilie, în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 20.00 la Euforia TV.

Din distribuția serialului fac parte nume importante, unii dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia, precum Serhan Yavaş, İpek Karapınar, Meltem Miraloğlu, Emel Göksu, Erkam Aydar, Erkan Bektaş.

Povestea serialului pleacă de la conflictul dintre familiile Bozbey și Pehlivan, care locuiesc de zeci de ani în regiunea încărcată de istorie, Mardin, și a căror interese duc la mari tensiuni între personaje, pe fundalul cărora se dezvoltă o poveste de iubire cu totul neașteptată.

Actorul principal al serialului, Serhan Yavaş, unul dintre cei mai iubiți, admirați și apreciați actori ai momentului, supranumit și Mr Big în variantă turcească, este deja cunoscut publicului din România prin producțiile “Promisiunea” și “Inima nu cunoaște reguli”.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close