Antena 3 CNN Actualitate Media Subiectele importante se urmăresc la Antena 3

Subiectele importante se urmăresc la Antena 3

Subiectele importante se urmăresc la Antena 3
11 Iun 2013   •   14:31

Întâlnirea primului ministru al României, Victor Ponta, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, dar şi numirea noilor judecătorilor ai Curţii Constituţionale au fost luni, 10 mai, cele mai importante subiecte ale zilei, urmărite de telespectatori la Antena 3. 

Conform Kantar Media, la nivelul întregii zile, pe targetul 18+ urban, Antena 3 a înregistrat o medie de 9% cotă de piaţă, adjudecându-şi poziţia de lider în rândul televiziunilor de ştiri. 

În prime time, Antena 3 s-a distanţat semnificativ faţă de următorii clasaţi, obţinând o medie de 3,8% rating şi 8,7% market share.



Peste 1.600.000 de telespectatori au urmărit cel puţin un minut din emisiunea „Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”, o ediţie cu temă germană care a înregistrat o medie de 5,1% rating şi 10,5% cotă de piaţă, poziţionându-se astfel pe locul 3 în piaţă.



În gura presei cu Mircea Badea” a fost lider incontestabil de piaţă, obţinând o medie de 3,6% rating şi 12,1% market share, surclasând toate celelalte programe ale posturilor din România.



Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close