Antena 3 CNN Actualitate Media "Sunt român pentru că îmi preţuiesc eroii", campanie Antena 3 de Ziua Naţională a României

"Sunt român pentru că îmi preţuiesc eroii", campanie Antena 3 de Ziua Naţională a României

De Ziua Naţională a României, Antena 3 demarează campania "Sunt român pentru că îmi preţuiesc eroii" cu o serie de reportaje de excepţie, dar şi demersuri pentru ca militarii români să primească recunoaşterea pe care o merită.

"Sunt român pentru că îmi preţuiesc eroii", campanie Antena 3 de Ziua Naţională a României
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Alin Tarnovschi    |    26 Noi 2021   •   15:06

Pentru că de Ziua Naţională a României suntem datori să nu uităm, Antena 3 a pregătit o serie de reportaje despre militarii români căzuţi în Irak şi Afganistan şi care nu au primit încă recunoaşterea pe care o merită.

Antena 3 va demara campania "Sunt român pentru că îmi preţuiesc eroii", care, pe lângă reportajele de excepţie, îşi propune ca fiecare dintre eroii căzuţi la datorie să fie declaraţi cetăţeni de onoare (post-mortem) ai localităţilor de domiciliu.

Totodată, vom face demersuri pentru ca numele eroilor să fie purtat de o stradă, un parc sau o şcoală din localităţile în care au trăit.

Astfel, de Ziua Naţională a României, respectiv miercuri, pe 1 decembrie 2021, "Sunt român pentru că îmi preţuiesc eroii" se vede la Antena 3.

În aceeaşi zi, Antena 3 promite spectacol şi emoţie printr-o serie de transmisiuni în direct şi reportaje despre români geniali şi români ce nu vor fi uitaţi şi totodată lansează provocarea "Sunt român pentru că".

Şi pentru ca sărbătoarea să fie completă, nu vor lipsi bucatele tradiţionale româneşti pregătite într-un cooking show care are ca finalitate renovarea unei şcoli.

Spectacol şi emoţie, de Ziua Naţională a României, la Antena 3. Cooking show, reportaje cu români geniali şi români ce nu vor fi uitaţi, dar şi provocarea "Sunt român pentru că"

 

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close