Antena 3 Actualitate Media Antena 1 vă aduce în luna iubirii trei îndrăgite filme Disney

Antena 1 vă aduce în luna iubirii trei îndrăgite filme Disney

09 Feb 2016   •   14:37
Antena 1 vă aduce în luna iubirii trei îndrăgite filme Disney

În luna iubirii, serile de duminică sunt de poveste la Antena 1. Începând din 14 februarie, postul din Băneasa va difuza trei dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite filme Disney. “Cenuşăreasa” (1950) “Cartea Junglei” (1967) şi pelicula de animaţie “Frozen – Regatul de gheaţă” (2013) aduc în casele românilor unele dintre cele mai frumoase poveşti despre iubire, în fiecare duminică, de la 20:00, la Antena 1.

De Ziua Îndrăgostiţilor, magia dragostei prinde contur în pelicula “Cenuşăreasa”. Una dintre cele mai îndrăgite poveşti din istoria cărţilor pentru copii, cea a Cenuşăresei, scrisă de Charles Perrault este pusă în scenă în anul 1950 de către Clyde Geronimi şi Wilfred Jackson, sub semnătura uneia dintre cele mai mari companii de producţie cinematografică din lume, Disney. Cu trei nominalizări la Oscar, un premiu şi două nominalizări la Festivalul de Film de la Berlin şi o nominalizare la Festivalul de Film de la Veneţia, filmul celebrează iubirea la cele mai înalte cote, duminică, 14 februarie, de la 20:00, la Antena 1.Aventura iubirii continuă duminică, 21 februarie, la Antena 1 cu pelicula “Cartea Junglei”. Telespectatorii vor trăi cu emoţie păţaniile lui Mowgli, un copil orfan crescut de lupii din jungla indiană, într-una dintre poveştile nemuritoare desenate de Walt Disney, inspirată din seria de povestiri scrise de Rudyard Kipling şi care i-a adus acestuia o nominalizare la Premiile Oscar.Ultima duminică din februarie aduce la Antena 1 “Frozen – Regatul de gheaţă” - una dintre cele mai recente pelicule de animaţie, ce a creat o adevărată isterie în rândul copiilor de pretutindeni, aducând totodată în palmaresul Disney două premii Oscar, la categoriile “Cel mai bun film de animaţie” şi “Cel mai bun cântec de pe o coloană sonoră originală”. Tânăra Anna şi Crăiasa Zăpezii Elsa le dau întâlnire telespectatorilor începând cu ora 20:00 pentru a porni împreună într-o călătorie de poveste, ce le va scoate în cale troli, fiinţe magice, amuzantul om de zăpadă Olaf, dar şi o mulţime de pericole.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close