Antena 3 Actualitate Media Surpriza anunțată de Antena 1 pentru joi

Surpriza anunțată de Antena 1 pentru joi

08 Mar 2016   •   11:21
Surpriza anunțată de Antena 1 pentru joi

Opt concurenți, printre care un grup de copii, vin joi, 10 martie, de la ora 20.30, în fața juraților și a publicului, ca să-i uimească pe toți cu talentele lor dintre cele mai diverse, într-o nouă ediție a emisiunii “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

Luca are șase ani și vine la “Next Star” să bată la tobe și să danseze. “Ești singurul dansator care are trupă de instrumentiști în spate”, constată Pepe, de la masa juriului. Cu o tobă cât el de mare, de aproape opt kilograme, după cum apreciază Dorian Popa, micul artist va face show. Cum vor reacționa publicul și jurații la momentul său, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

În aceeași ediție, vine o pianistă, Sabina, în vârstă de 12 ani care, special pentru “Next Star”, a pregătit nu o piesă de muzică clasică, ci una din repertoriul lui Michael Jackson pe care o va interpreta cum altfel decât la pian.

Tot joi, Andreea (12 ani) îi va lăsa mască pe jurați cu un spectaculos număr de contorsionism, care-i va face pe toți să exclame că în fața lor se află “cu siguranță, viitoarea stea de la Cirque du Soleil”.

Care e motivul pentru care, la un moment dat, jurații Dorian Popa și Pepe, laolaltă cu Dan Negru, se vor așeza în “poziția crocodilului”, și ce semnificație are aceasta, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 10 martie, de la ora 20.30, într-o nouă și emoționantă ediție a show-ului “Next Star”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close