Antena 3 CNN Actualitate Media Surpriză majoră de la Antena 1. Ce veți putea vedea la televizor

Surpriză majoră de la Antena 1. Ce veți putea vedea la televizor

Surpriză majoră de la Antena 1. Ce veți putea vedea la televizor
11 Mai 2016   •   17:22

Joi seara, de la ora 20.30, la Antena 1, Robert Hu (14 ani, din București), campion mondial la kempo - arte marțiale mixte, recreează o spectaculoasă scenă din “Matrix”, în marea finală “Next Star”. Și îi va impresiona cu momentul său pe jurații Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL, care-l aseamănă deja cu Jet Li și Jackie Chan.

“O bătaie pe care o vezi doar în filme, însă fără duble sau posibilitatea de a truca. El ne-a redat niște secvențe de film live!”, spune entuziasmat Dorian Popa. “Dacă se vor face filme de acțiune în România este câștigat! Dacă nu, poate le va face afară. Îi prevăd o carieră de cascador și actor de filme de acțiune”, adaugă CRBL.

Robert Hu, puștiul cu mamă româncă și tată chinez, practică artele marțiale de la vârsta de doi ani și opt luni, iar la cinci ani participa deja la primul campionat mondial.

Dacă Robert Hu va fi ales câștigătorul acestui sezon, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 12 mai, de la ora 20.30, în marea finală “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

 

×
Subiecte în articol: Antena 1 next star
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close