Antena 3 CNN Actualitate Media Surpriză! Simona Gherghe nu mai prezintă emisiunea ”Acces Direct” singură

Surpriză! Simona Gherghe nu mai prezintă emisiunea ”Acces Direct” singură

Surpriză! Simona Gherghe nu mai prezintă emisiunea ”Acces Direct” singură
28 Aug 2018   •   11:01

Din 27 august, Simona Gherghe prezintă emisiunea „Acces Direct” alături de Alex Velea, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului.

Sunt emoționat. Mi se pare o provocare. Și îmi doream de mult o asemenea expunere”, a mărturisit Alex, ieri, la prima întâlnire cu telespectatorii “Acces Direct”, din postura de partener de prezentare al Simonei Gherghe.

Înainte să ia această hotărâre, Alex Velea spune că s-a sfătuit cu iubita sa, Antonia, și cu managerul său. “Antonia mi-a atras atenția că nu sunt prea punctual și a încercat să mă convingă că acesta e un job și că va trebui să vin în fiecare zi la serviciu”, mărturisește el, amuzat.

Pe parcursul primei ediții a noului sezon “Acces Direct”, Alex Velea a avut parte de o serie de surprize pregătite special pentru el de echipa emisiunii. În platou au venit Dominic, unul dintre fiii săi, și mama artistului, dar și profesorul de matematică din școala generală. Iar Antonia, iubita sa, a intrat în direct, din Italia, unde se află în vizită la fiica ei, Maya, care își aniversează ziua de naștere. “Felicitări, iubire! Te iubesc! Succes!”, i-a spus Antonia iubitului ei.

Alex Velea este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului. Cântă de la vârsta de nouă ani, însă a devenit celebru în anul 2004, o dată cu lansarea piesei “Selecta”, pe care o interpretează împreună cu Anda Adam.

Telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea pe Alex Velea alături de Simona Gherghe, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, numai la “Acces Direct”.

 

 

×
Subiecte în articol: Simona Gherghe Alex Velea Acces Direct
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close