Antena 3 CNN Actualitate Media O nouă televiziune în grila de programe, din această lună

O nouă televiziune în grila de programe, din această lună

O nouă televiziune în grila de programe, din această lună
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    19 Apr 2016   •   12:53

Televiziunea de business Money News va începe să emită luna aceasta, după ce membrii CNA au votat, marţi, modificarea de acţionariat, structura de servicii de programe şi decizia de autorizare a postului, informează agerpres.ro

Votul vine la aproape un an după ce noii televiziuni i-a fost acordată licenţă - 28 aprilie 2015. 

"Am negociat cu mai mulţi parteneri. Nu s-au legat lucrurile şi atunci am trecut la o grilă restrânsă, la care să putem să facem faţă. Din această perspectivă a fost făcută şi această schimbare în acţionariat. Intenţia a fost bună din capul locului. Am vrut să fim pe picioarele noastre", a declarat realizatorul Horia Alexandrescu, reprezentantul televiziunii în şedinţa CNA. 

"Cred că la momentul de faţă s-a ajuns la o variantă. (...) Sperăm că vom putea da drumul şi să satisfacem aşteptările", a adăugat Alexandrescu. 

Acţionarul majoritar al Money News (90%) este Triumf Construct SA (firmă deţinută în proporţie de 99,98% de Mohammad Murad). 

Potrivit documentelor prezentate CNA, noua televiziune va avea 89% din emisiuni producţie proprie şi 11% - emisiuni ale altor producători. 

Modificarea acţionariatului noii televiziuni şi decizia de autorizare a postului au fost votate în unanimitate, în timp ce modificarea structurii serviciului de programe a înregistrat opt voturi "pentru" şi un vot "împotrivă". 
 

×
Subiecte în articol: televiziune
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close