Antena 3 CNN Actualitate Media Televiziunile Intact Media Group preiau conducerea și în intervalul orar 16:00 – 19:00

Televiziunile Intact Media Group preiau conducerea și în intervalul orar 16:00 – 19:00

Televiziunile Intact Media Group preiau conducerea și în intervalul orar 16:00 – 19:00
01 Iun 2012   •   18:20

Posturile Grupului INTACT conduc in continuare detasat in clasamentul audientelor in Day Time (intervalul orar 10.00 – 16.00), in randul publicului din intreg mediul urban. In luna mai, Antenele au redevenit numarul unu si in Access Prime-Time, intervalul orar 16,00 – 19,00, ca urmare a cresterii cotei de piata. Totodata, televiziunile care fac parte din CME au inregistrat o scadere in acest interval orar, show-ul Acces Direct, prezentat la Antena 1 de Simona Gherghe, fiind, in cele mai multe dintre zilele lunii mai lider autoritar de audienta dupa-amiaza, surclasand concurenta..



De altfel, conform datelor de audienta inregistrate, televiziunile Grupului INTACT inregistreaza o crestere a market share-ului in majoritatea intervalelor orare, in luna mai, astfel incat diferentele de audienta dintre cele doua mari trusturi se reduc de la o luna la alta.



Emisiuni cu cresteri semnificative in Day Time si Access Prime-Time sunt “Mireasa pentru fiul meu” in intervalul orar 10,00 – 16,00, iar in Access, show-ul “Acces direct”.



(Sursa: Kantar Media).
IMG: Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, GSP TV
CME: Pro TV, Acasa TV, Acasa Gold, Sport.ro, MTV Romania si Pro CInema

×
Subiecte în articol: audiente Intact Media Group
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close