Antena 3 CNN Actualitate Media The Times a pierdut 66% dintre cititori, după introducerea taxei pentru conţinutul online

The Times a pierdut 66% dintre cititori, după introducerea taxei pentru conţinutul online

The Times a pierdut 66% dintre cititori, după introducerea taxei pentru conţinutul online
19 Iul 2010   •   18:30

După introducerea unei taxei pentru conţinutul online, publicaţia britanică The Times a pierdut mai mult de jumătate dintre cititori, informează The Guardian. Reducerea numărului de cititori a depăşit cu mult estimările reprezentanţilor publicaţiei, fiind de 66 %.

Conţinutul de pe site-urile publicaţiilor The Times şi Sunday Times nu mai pot fi accesate gratuit, de la 1 iunie, acestea fiind accesibile numai persoanelor care plătesc un abonament. În timp ce varianta electronică a publicaţiei The Times se concentrează pe stiri, Sunday Times pune accentul pe materialele video şi foto.Taxa pentru accesarea conţinutului este de o liră pe zi sau două lire pe săptămână.

Publicaţia The Times aparţine consorţiului News Corporation, controlat de magnatul Rupert Murdoch. Acesta a declarat, în mai multe rânduri, că jurnalismul este "o marfă scumpă" şi a cerut trusturilor de presă să nu mai distribuie conţinut gratuit.

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: taxa
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close