Antena 3 CNN Actualitate Media Theo Rose a confirmat că este însărcinată, după trei luni de relație cu Anghel Damian

Theo Rose a confirmat că este însărcinată, după trei luni de relație cu Anghel Damian

Theo Rose a oferit prima declarație oficială pe rețelele de socializare, după ce s-a aflat că va deveni mamă.

Theo Rose a confirmat că este însărcinată, după trei luni de relație cu Anghel Damian
Sursa foto: Facebook
de Alexandra Cojoianu    |    16 Noi 2022   •   12:26

Artista a confirmat că este însărcinată cu iubitul său, Anghel Damian, cu care are o relaţie de trei luni şi de care este îndrăgostită până peste cap.

Vedeta care este în culmea fericirii a anunţat că numele copilului său va fi decis după ce va afla dacă este băiat sau fetiţă.

”Vă pup de la filmări. Este adevărat, o să aveți un nepoțel, sau o nepoțică. Când iese, vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa să o ardă focul”, a declarat Theo Rose pe rețelele de socializare.

Părinții acesteia i-au luat-o înainte şi și-au exprimat bucuria în cuvinte în urmă cu câteva zile, atunci când au confirmat faptul că vor deveni bunici.

”Suntem foarte fericiţi că vom fi bunici. Theo este prima care deschide linia asta a urmaşilor noştri. Am vorbit cu Theo, este bine, se simte bine. În primul rând este foarte fericită şi ea, desigur şi noi alături de ea”, a declarat tatăl artistei la Antena Stars.

Actriţa din serialul Clanul s-ar afla în primul trimestru de sarcină şi deja se confruntă cu greaţă şi alte simptome specifice.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Theo Rose insarcinata Clanul
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close