Antena 3 CNN Actualitate Media "Toate evenimentele pe care le facem noi sunt frumoase". Vedetele Antenei 3 te invită la concertul de aniversare

"Toate evenimentele pe care le facem noi sunt frumoase". Vedetele Antenei 3 te invită la concertul de aniversare

"Toate evenimentele pe care le facem noi sunt frumoase". Vedetele Antenei 3 te invită la concertul de aniversare
de S.T.    |    11 Iul 2013   •   14:50

Antena 3 va sărbători aniversarea celor 8 ani la Craiova, oraş votat în urma unui "referendum" de către telespectatorii Antena 3.

Astăzi, începând cu ora 19.00, întreaga echipă a Antenei 3 va participa la un spectacol aniversar maraton. La evenimentul care va dura cel puţin patru ore vor participa Loredana, Zdob şi Zdub, CRBL, Connect-R, Alex Velea, Holograf, Vunk, Puya, Corina, Hi Q, Akcent, Delia.

Concertul de aniversare se anunţă incendiar, iar cei care vor să ia parte la sărbătoarea Antenei 3 sunt aşteptaţi în Piaţa Mihai Viteazul începând cu ora 18.00.

Craiova aşteaptă oaspeţi din toată ţara la aniversarea Antena 3. Startul mega-concertului va fi dat la orele 19.00

Pentru toţi cei care vor să se bucure alături de Antena 3 intrarea este liberă, iar la ora 20.00 postul nostru dă startul distracţiei şi al petrecerii celor 8 ani de prezenţă în faţa telespectatorilor săi.

Pentru Alessandra Stoicescu, relizatoarea emisiunii 100 de minute, de la Antena 3, Craiova este acasă.

"Mă bucur să fiu aici, la Craiova, unde pentru mine este acasă, pentru că aici veneam în vacanţe la bunicii mei. De asemenea, mama a copilărit aici în Craiova, aşa că pentru mine este acasă, nu sunt vorbe goale", spune Alessandra Stoicescu.


Ştirista Ela Crăciun invită oameni din toată ţara la aniversarea Antena 3.

"Cred că va fi un mega-spectacol. De fapt, toate evenimentele pe care le facem noi sunt frumoase. Cred că o să fie mult mai mulţi oameni decât ne aşteptam noi(...) Îi aşteptăm pe toţi, cu mic, cu mare, în Piaţa Mihai Viteazul, să vadă spectacolul minunat din această seară", a spus frumoasa prezentatoare.

Zeci de mii de oameni sunt aşteptaţi în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova să aniverseze 8 ani alături de Antena 3, telespectatori, oficialităţi, reprezentanţi ai mediului de business din România, persoane publice şi prieteni ai Antena 3.

Craiova, capitala Antenei 3. Primarul Olguţa Vasilescu: Este un eveniment unic pentru noi

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close