Antena 3 CNN Actualitate Media Tradiția se păstrează: parada de 1 decembrie, urmărită la Antena 3

Tradiția se păstrează: parada de 1 decembrie, urmărită la Antena 3

Tradiția se păstrează: parada de 1 decembrie, urmărită la Antena 3
02 Dec 2016   •   12:32

Antena 3 a fost cel mai urmarit post informativ pe 1 decembrie, in intervalul orar in care a transmis live parada militara de Ziua Nationala. Sabina Iosub si Radu Tudor, care au relatat in direct de la Arcul de Triumf incepand cu ora 10, au detaliat pentru telespectatorii Antena 3 programul paradei si au prezentat informatii specifice extrem de interesante si documentate despre militarii, aeronavele si echipamentele tehnice care au defilat, totul intr-o transmisie spectaculoasa, cu 20 de camere HD.

Conform Kantar media, Antena 3 a inregistrat o medie de 5.1 puncte de rating si 15% market share pe intervalul de aproape 2 ore si jumatate alocat paradei militare de Ziua Nationala, si s-a situat pe locul intai in clasamentul posturilor de stiri din Romania (target 18+urban).

Antena 3 a fost cel mai urmarit post informativ si pe targetul comercial, 18-49 urban, cu o medie de 1.5% rating si 6.1% market share.

In ierarhia generala, Antena 3 a ocupat locul doi in piata, dupa PRO Tv, peste 1.200.000 de oameni urmarind cel putin un minut transmisia Antena 3 de la parada militara(target 18+urban).

Copyright ARMADATASRL.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close