Antena 3 CNN Actualitate Media Trecerea la HD a posturilor TV din trustul Intact, o provocare pentru operatorii de cablu. Când va avea loc

Trecerea la HD a posturilor TV din trustul Intact, o provocare pentru operatorii de cablu. Când va avea loc

Trecerea la HD a posturilor TV din trustul Intact, o provocare pentru operatorii de cablu. Când va avea loc
Sursa foto: Foto: Antena 3
11 Noi 2016   •   09:16

Trecerea posturilor TV din grupul Intact Media la emisia HD în acest an este o provocare pentru operatorii de cablu. Subiectul a fost dezbătut la cea de-a patra ediţie a Convenţiei Comunicaţiilor Electronice.Tot la forum au fost prezentate date şi despre conexiunea la internet.

Pe 28 noiembrie, toate cele șase posturi ale grupului Intact Media vor începe emisia HD: Antena 1, Antena 3, Antena International, Happy Channel, ZU TV și Antena Stars.

”După cum bine ştiţi, dacă povestim de provocare, în această lună avem o mare provocare de la un mare trust al Antenei, care ne provoacă cu HD-urile lor. Totodată, după cum bine ştiţi, ACER-ul a fost mereu deschis dialogului, cu factorii de decizie şi autorităţile din domeniu, astfel că industria de comunicaţii din România să fie parte intergrată din cea Europeană”, a afirmat Adrian Neagu, președintele Asociației de Comunicații Electronice din România.

Românii sunt mari consumatori şi de internet. În prezent, există 15 milioane de de utilizatori ai internetului mobil şi 5 milioane de consumatori ai internetului fix. Dacă până acum operatorii de telecomunicaţii se băteau în oferte pentru a atrage un public tânăr cât mai larg, în prezent ei încearcă să vină cu pachete complexe, la preţuri mici şi pentru cei de alte vârste.

Un raport al Băncii Mondiale arată că nouă dintre primele 15 oraşe ce au acces la cel mai rapid internet de mare viteză se regăsesc în România.

 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close