Antena 3 Actualitate Media Trei televiziuni Intact în top 10 posturi TV pe luna noiembrie 2015

Trei televiziuni Intact în top 10 posturi TV pe luna noiembrie 2015

03 Dec 2015   •   16:19
Trei televiziuni Intact în top 10 posturi TV pe luna noiembrie 2015

Intact Media Group este singurul trust de presă din România cu trei posturi Tv în top 10 televiziuni pe luna noiembrie, însumînd aproximativ 2.570.000 de telespectatori intreaga zi, în rândul publicului comercial, care au urmărit emisiunile transmise de televiziunile trustului timp de cel puţin un minut.

Divizia TV Intact Media Group

- La nivelul target-ului comercial, “Antenele” sunt lider de audienţă în Day Time şi Access.
- În ceea ce priveşte target-ul All Urban, televiziunile Grupului Intact sunt lider pe cinci intervale orare
- La nivel Naţional, televiziunile trustului Intact conduc în clasamentul audienţelor pe patru intervale orare.


Antena 1 creşte în prime time, în luna noiembrie, pe toate target-urile
- 2,1 milioane de telespectatori de telespectatori au urmărit, timp de un minut, emisiunile Antenei 1 în Prime-Time, la nivelul întregii zile, pe publicul comercial.
- Postul generalist al Intact Media Group conduce în Day Time clasamentul audienţelor, pe targetul comercial. Totodată, Antena 1 este lider de audienţă în Day Time şi Access pe target-urile All Urban şi Naţional.
- La nivel Naţional, Antena 1 a avut, în Whole Day, 8.228.000 de telespectatori, care au urmărit show-urile televiziunii timp de cel puţin un minut.
- “Mireasă pentru fiul meu”, Acces direct, emisiunile marca “Observator”, Neatza cu Răzvan şi Dani, Un show păcătos sunt în topul celor mai urmărite show-uri ale lunii.
- Pe Primele locuri ale clasamentului, show-urile în top 3 ale Antenei 1 în luna noiembrie sunt: În puii mei, Ham Talent şi X Factor.Antena 3, lider absolut al televiziunilor de stiri.


Antena 3
Postul de stiri al Intact Media Group isi pastreaza pozitia de lider al lunii, pe nisa sa, pe toate intervalele orare, atat in Whole Day cat si in Prime-Time.
Cele mai urmarite talk-show-uri ale postului in luna octombrie au fost: Sinteza Zilei, PUnctul de intalnire si La ordinea zilei.


Antena Stars, apreciere pe toate intervalele
- Înregistrează creşteri pe toate intervalele orare, comparativ cu aceeaşi luna a anului trecut.
- Cele mai urmărite show-uri ale postului sunt: Party-Turs cu Mihai Morar, Răi da’ buni şi Party Like a Star.


Euforia TV, serialele tale preferate
- Cele mai vizionate seriale ale postului transmise în luna noiembrie au fost Prietenii Tăi, Totul despre Sex şi Dr. House.

Zu TV creste in prime time
- Most Wanted, Dl. Rimă şi Zu Party Romanian Tour sunt cele mai urmărite emisiuni ale postului în luna noiembrie
- Postul dedicat publicului tânăr, cu vârste cuprinse între 15 şi 34 de ani, are aprecieri importante în Prime-Time şi Late Fringe.Intact Media Group mulțumeste publicului și partenerilor de business pentru încredere și susținere.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close