Antena 3 CNN Actualitate Media Trenurile de mare viteză, ruşii bogaţi din sălbăticie şi cum să câştigi bani dintr-un blog, subiectele de la „În premieră”

Trenurile de mare viteză, ruşii bogaţi din sălbăticie şi cum să câştigi bani dintr-un blog, subiectele de la „În premieră”

Trenurile de mare viteză, ruşii bogaţi din sălbăticie şi cum să câştigi bani dintr-un blog, subiectele de la „În premieră”
17 Apr 2011   •   14:44

Trenurile de mare viteză pe care nu le avem, cu toate că ni s-a oferit ocazia, numeroşi ruşi bogaţi care au ales să trăiască în sălbăticie, dar şi români care câştigă foarte bine din blog-urile lor, sunt cele trei subiectele pe care Carmen Avram le va prezenta duminică, de la ora 21.00, la „În premieră”, pe Antena 3.

Trenuri de mare viteză: visăm la ele, ne dorim să călătorim cu ele, îi invidem pe cei care le au. Austriecii şi ungarii au propus insistent României să devenim parteneri în contrucţia unei rute de mare viteză, pe ruta Bucurşti – Budapeste – Viena. Guvernul ţării noastre a considerat însă că nu merităm. La întrebarea „De ce merge România repede înapoi?” va răspunde o anchetă realizată de echipa emisiunii în Franţa, Austria, Ungaria şi România.

 


Mii de ruşi bogaţi au renunţat la civilizaţie pentru a trăi ca la începuturile lumii, la poarta Siberiei. Speriaţi de dependenţa de bani a omenirii şi de păcatele ei, şi+au închis conturile şi au plecat cu copii cu tot în pustietate. O echipă a emisiunii „În premieră” a petrecut câteva zile alături de foşti bogaţi ai Rusiei, care astăzi nu mai dau pe civilizaţie nici doi bani.

 



Cel de-al doilea subiect se referă la libertatea de a scrie. Mai mulţi oameni visau să se facă indieni, aviatori, scanfandri sau fotbalişti, dar au ajuns cu toţii bloggeri. Scriu pe internet ce le trece prin cap, sunt citiţi de mii de oameni şi câştigă mai mult decât jumătate dintre români. În vest, blogosfera a făcut deja milionari, la noi e abia la început, însă viitorul e al bloggerilor.

 


Cum să faci bani, cu puţin efort şi multă inspiraţie, dar şi alte informaţii află duminică, de la ora 21.00, la „În premieră”, pe Antena 3.

×
Subiecte în articol: carmen avram In premiera
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close