Antena 3 CNN Actualitate Media Un bărbat susţine că emisiunea lui Jerry Seinfeld a cauzat divorţul său

Un bărbat susţine că emisiunea lui Jerry Seinfeld a cauzat divorţul său

Un bărbat susţine că emisiunea lui Jerry Seinfeld a cauzat divorţul său
Sursa foto: Foto: images.businessweek.com
29 Iun 2011   •   17:31

Howie Kohlenberg şi fosta sa soţie, Christine, au participat la preselecţie pentru emisiunea de tip reality show, produsă de Jerry Seinfeld, "The Marriage Ref (Arbitrul căsniciei)". În loc de cele 15 minute de celebritate, cei doi s-au ales cu încheierea unui mariaj de 15 ani, scrie ABC.

Acum, soţul părăsit învinovăţeşte NBC şi emisiunea produsă de Jerry Seinfeld pentru distrugerea căsniciei sale.

Kohlenberg susţine că cei care s-au ocupat de ei, în perioada în care se filma pentru emisiune, au convins-o pe Christine că poate deveni vedetă, promiţându-i o carieră de actriţă. "Acum i s-a urcat la cap, face tratamente cu Botox şi vrea să apară în Playboy" susţine soţul.

În cadrul emisiunii, trei celebrităţi acţionează ca arbitrii în cadrul unei dispute a cuplului, dar, susţine Kuhlenberg, în afară de problemele financiare care îi iritau din când în când, căsnicia dintre el şi Christine era una fericită.

Christine şi-a părăsit soţul şi fiul de patru ani şi trăieşte în Canada, cu noul său iubit, un producător de televiziune.

În ciuda faptului că dă vina pe emisiune şi pe Jerry Seinfeld pentru divorţul său, Howie Kohlenberg a declarat că nu intenţionează să acţioneze în judecata NBC sau realizatorii emisiunii.

Producătorii "The Marriage Ref" nu au comentat situaţia, în schimb Jerry Seinfeld a declarat pentru o publicaţie că i se pare amuzant faptul că soţul părăsit consideră că toate problemele care au condus la divorţ au ca sursă emisiunea sa.

×
Subiecte în articol: divort emisiune
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close