Antena 3 CNN Actualitate Media Un post tv rusesc a fost suspendat pentru incitare la război cu România și alte țări est-europene

Un post tv rusesc a fost suspendat pentru incitare la război cu România și alte țări est-europene

Un post tv rusesc a fost suspendat pentru incitare la război cu România și alte țări est-europene
Sursa foto: Foto: Pixabay
17 Noi 2016   •   12:51

Comisia privind Televiziunea și Radiodifuziune din Lituania (LKTRV) a suspendat pentru trei luni retransmiterea postului rusesc „RTR Planeta”. Acesta ar fi incitat la război, conflicte etnice și ură, informează portalul Delfi, conform paginaderusia.ro.

Sancțiunea impusă de LKTRV vine după ce postul tv a ajuns la a treia abatere din acest an.

LKTRV citează declarația lui Vladimir Jirinovski facuta în cadrul emisiunii: „Răspunsul nostru este sa-i ”linistim” pe cei care planifica un atac asupra țării noastre. Astfel de planuri exista, în scris, semnate, ștampilate și pronunțate verbal de către toți președinții SUA personal. Eu nu sunt președintele țării noastre, dar vă spun că, dacă în România va fi instalat sistemul de apărare antirachetă, atunci din România nu va mai ramane nimic. Și în Cehia, și în Polonia, și în statele baltice, daca tancurile americane se vor apropia de granițele noastre, ele nu se vor mai misca. Vor arde cu tot cu echipaje”, informează paginaderusia.ro.

×
Subiecte în articol: Rusia Lituania România razboi
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close